Николай Димитров – Ноко и Марица се разделиха

С неговото име са свързани най-големите успехи на кършиякалии в последните 4 сезона

Николай Димитров – Ноко няма да бъде част от щаба на Марица (Пловдив) през предстоящия сезон. Специалистът и клуба се разделят по взаимно съгласие, като Димитров ще търси нови предизвикателства в професионалния футбол.

Николай Димитров водеше представителния тим на Марица през последните четири сезона, завършвайки този период като спортен директор. Той има основен принос за спечеленото първо място в Трета лига и последвалото изкачване на тима във Втора, както и за добрите резултати на отбора в професионалния футбол. През тези четири години отборът бе на първо място един страхотен колектив. Димитров доказа своя потенциал в треньорската професия начело на Марица и с усърдие и всеотдайност изведе състава до позиции, които изненадаха голяма част от футболната общественост. С работата си изгради стил на игра в унисон с философията на клуба.

„ПФК Марица 1921 изказва благодарности на Николай Димитров за всеотдайността и неуморната му работа, за постигнатите резултати с отбора, както и за многобройните щастливи, незабравими моменти, от които той бе неизменна част! Желаем му здраве, още много успехи в треньорската професия и късмет в новите предизвикателства!“, написаха от клуба.