Николай Киров: Липсата на победи вече ни тежи (ВИДЕО)

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров заяви след загубата от Славия с 2:3, че тежката поредица от шест мача без победа тежи най-вече на увереността в редиците на неговия състав. Специалистът отчете проблемите в защита и добави, че коментарите ще се правят след ден.

„Не може по такъв лековат начин да се получават голове. Въпреки че отбелязахме два гола, не можахме да стигнем до успех. Оставихме си хората, които трябваше персонално да ги пазим в нашето поле, и така им дадохме предимство. Не може топката да е в нашите крака и да допуснем гол. Но проблемите в защита си ги имаме.

Тези най-вече на увереността. Тежи на самочувствието. Много е важно във футбола в минутите когато отбележиш гол и имаш предимство да стигнеш до втори гол. Получи се едно заучено положение, но за жалост не ни свърши работа.

Мисля, че Пауло и Косоко не бяха вече полезни на терена. Бяха привършили физическите си сили. Футбол без фенове трудно се играе, но ние сме длъжни да вземем победата в следвашия ни мач срещу Верея.

Сега не е моментът да говорим. Утре ще си кажем каквото има в съблекалнята“, заяви Николай Киров.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top