Николай Костов: Да има достойна игра и да стане хубав мач! (ВИДЕО)

derby (1)

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов бе доста скромен по време на пресконференцията в Заседателната зала на община Пловдив. Както и кмета Иван Тотев, и той призова за добра атмосфера от страна на феновете и си пожела да стане един хубав мач.

“Нов човек съм в Пловдив и съм наблюдавал такива дербита. Очакванията ми за този мач са той да протиче нормално. Носочили сме вниманието си към двубоя. Приканвам привържениците да няма инциденти, това са излишни неща, които пречат на футбола. Тези мачове трябва да обидиняват пловдивчани.

Надявам се футболистите и на двата отбора да предложат желание за игра и достойна игра и да стане един хубав мач, които да радва хората.

Наблюдавам добра концентрация в играчите, старая се да няма напрежение, за да могат да играят по-спокойно. Очаквам един добър мач. И двата отбора тепърва трябва да подорбряват качеството си на игра.

Във футбола всичко е възможно, ще видим как ще ни тръгнат първите мачове“, заяви старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top