Николай Костов за подготовката, за Неделев, за дербито и за Даниел Златков (ВИДЕО)

12698778_1717510091798714_551755513_o

„Мога да бъда напълно доволен от това, което постигнахме като работа, като обем на работа. Понаруши се малко заради това, че заболяха някои футболисти, наруши се баланса на тренировките и като цяло това даде отражение на цялата подготовка.

Но като цяло съм доволен. Работихме предимно за сила, за тактика. Доволен съм, с изключение на резултатите, които постигнахме. Там не искам да изяснявам причините, но има причини за лошото ни представяне като резултат.

Защото резултатите за нас са много важни. И тове е едно от недоволствата ми. Имаме доста млади футболисти, които трябва да трупат самочувствие и да се появява дух в самите тях.

Мисля, че имаме добър отбор, това е моето мнение и не го крия. Начертали сме си пътеките, не сме още на главния път, но отборът се развива добре, осмислят играчите самия стил, който налагаме. Всеки един от футболистите прояви професионализъм и бяха доста концентрирани върху работата, която имахме в Турция.

Що се отнася до дербито с Локомотив, наясно съм със състава на 90 процента, да не казвам на 100. Долу-горе се нареди пъзела. Мисля, че Тошко Неделев ще се оправи до мача. И той дойде без игрова практика и бе нормално да се контузи. Точно когато трябваше да се чувства най-добре, той загуби сили, но нашият лекар ме уверява, че всичко ще бъде наред, нека да минат прегледите.

За Даниел Златков ми се струва, че не е редно да го натоварваме и да играе в дербито. Операцията му е успешна, той се готви в Пловдив и ще видя в какво състояние е когато се приберем”, заяви Николай Костов в интервю пред sportal.bg.

Снимки: botevplovdiv.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top