Николай Костов за подготовката, за Неделев, за дербито и за Даниел Златков (ВИДЕО)

„Мога да бъда напълно доволен от това, което постигнахме като работа, като обем на работа. Понаруши се малко заради това, че заболяха някои футболисти, наруши се баланса на тренировките и като цяло това даде отражение на цялата подготовка.

Но като цяло съм доволен. Работихме предимно за сила, за тактика. Доволен съм, с изключение на резултатите, които постигнахме. Там не искам да изяснявам причините, но има причини за лошото ни представяне като резултат.

Защото резултатите за нас са много важни. И тове е едно от недоволствата ми. Имаме доста млади футболисти, които трябва да трупат самочувствие и да се появява дух в самите тях.

Мисля, че имаме добър отбор, това е моето мнение и не го крия. Начертали сме си пътеките, не сме още на главния път, но отборът се развива добре, осмислят играчите самия стил, който налагаме. Всеки един от футболистите прояви професионализъм и бяха доста концентрирани върху работата, която имахме в Турция.

Що се отнася до дербито с Локомотив, наясно съм със състава на 90 процента, да не казвам на 100. Долу-горе се нареди пъзела. Мисля, че Тошко Неделев ще се оправи до мача. И той дойде без игрова практика и бе нормално да се контузи. Точно когато трябваше да се чувства най-добре, той загуби сили, но нашият лекар ме уверява, че всичко ще бъде наред, нека да минат прегледите.

За Даниел Златков ми се струва, че не е редно да го натоварваме и да играе в дербито. Операцията му е успешна, той се готви в Пловдив и ще видя в какво състояние е когато се приберем”, заяви Николай Костов в интервю пред sportal.bg.

Снимки: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top