Николай Костов: Построяването на нов стадион е много важно за клуба!

12346670_1696808430535547_788060812_n

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов сподели в предаването Sport 7, че построяването на новия стадион е от жизнено важно значение за клуба. „Канарчетата“ играят своите мачове на базата в Коматево, а на Колежа продължават ремонтните дейности, които бяха замразени за известен период от време.

„Нулевото равенство с Левски беше най-нормалния завършек на мача. В периода, в който бях начело на „сините“ мисля, че футболът бе на по-слабо ниво. Сега има по-интересни и по-оспорвани срещи, както в първата половина на таблица, така и  във втората.

По-различно е да работиш в България, трябва да обиждам дори и федерацията на родния футбол, защото те организират всичко. Министрите на спорта също трябва да бъдат по-отговорни.

За мен Лудогорец е много добър отбор, който играе привлекателен футбол. Той е пример за отборът, който бих искал да създам в Ботев. Не съжалявам, че поех отбора, въпреки че предстояха само тежки срещи. За съжаление успехите на клуба не зависят само от футболисти и треньори.

Доволен съм от желанието на ръководството да организира нещата по-добре в отбора, защото това е от съществено значение за нашето развитие. Дори изграждането на един нов стадион, Ботев ще стане по-привлекателен на футболната общественост. Визирам изграждането на настоящото съоръжение“, призна Костов.

Снимка: botevplovdiv.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top