Никол помага на бездомни деца в Кения, Бербо също участва в кампания на УНИЦЕФ (СНИМКИ)

Само няколко дни преди благотворителния мач на УНИЦЕФ на стадон „Олд Трафорд“, Никол Шерцингер разкрива за „Дейли мейл“ как се е отдала на каузата да работи с бездомни деца в Кения.

„Дали става въпрос за журито в X Factor или за сцената на Бродуей с мюзикъла „Котките“, или за благотворителна работа за УНИЦЕФ, Никол доказва, че се отдава единствено на каузи и хора, които си заслужават“, пише изданието и публикува снимки на заобиколената от малчугани приятелка на Григор Димитров.

„С 12-годишния Джорд, аз просто бях себе си и не играех никаква роля. Не бях фалшива и не се преструвах заради камерите, просто това бе една истинска връка между две човешки същества“, казва Никол.

Блатотворителният мач Soccer Aid ще се играе на 5 юни, неделя, на „Олд Трафорд“. Той изправя един срещу друг два отбора, съставени от легенди и звезди. Единият е воден от Жозе Моуриньо, Роби Уилямс, Сам Алърдайс и Брадли Уолш, а другият е предвождан от Клаудио Раниери и Найъл Хоран.

Българинът Димитър Бербатов е сред избраниците на мениджъра на шампиона Лестър – Клаудио Раниери и ще си партнира със звезди като Роналдиньо, Самуел Ето`о, Едгар Давидс, Фабио Канаваро и много други.

Събраните средства ще отидат в касата на УНИЦЕФ и ще бъдат използвани за благотворителни акции.

Снимки: Дейли мейл

Подобни статии

Top