Никол честити 90-ия рожден ден на хореографката на Котките! (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Никол честити 90-ия рожден ден на хореографката на Котките! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Никол Шерцингер честити 90-ия рожден ден на великата Джилиън Лин, която е почитана в средите на балетното изкуство като голяма балерина, танцьорка, хореограф и телевизионен и театрален режисьор.

Приятелката на Григор Димитров публикува своя снимка с Джилиън Лин и отправи своите пожелания.

„Честит рожден ден на една от моите героини Джилиън Лин! Надявам се да имаш магическа 90-ата годишнина. Продължавай да ни вдъхновяваш!“, написа Никол в Туитър.

Шерцингер е в ролята на Гризабела в новата версия на Котките и се справя изключително добре. Никол е известна не само с великолепния си глас, но и с танцовите си умения, които неведнъж е демонстрирала по време на концертите си и в телевизионни риалита.

Лин има интересна история, защото като ученичка има психологически проблеми и страда от синдром на липса на внимание. Тя успява да го преодолее и започва танцовата си кариера. На 20-годишна възраст играе първата си голяма роля на Спящата красавица.

Като хореограф и режисьор поставя великите мюзикъли Котките и Фантомът на операта. На 87 получава от английската Кралица званието Дама на Британската империя.

Снимки: Туитър

Подобни статии

Top