Никол Шерцингер издава третия си студиен албум догодина, засне нов клип (ВИДЕО)

Третият студиен албум на американската звезда и бивша вокалистка на групата „Pussycat Dolls“ Никол Шерцингер е в процес на приготвяне, като се очаква да излезе в началото на следващата година.

В едно от скорошните си интервюта за „Huffington Post“ Никол потвърди, че е подписала нов договор с друг музикален лейбъл и нейната нова музика ще е на пазара догодина.

„Имам нов контракт. През цялата тази година постоянно имаше слухове, че са ме изхвърлили, но всъщност истината е, че подписах с друг лейбъл. В момента уточняваме подробностите, но съм много развълнувана от новия си проект и от новата музика, която записвам и ще издадем следващата година.

По този начин тя отхвърли и издаването на американска версия на последния й албум „Big Fat Lie“, след като прекратява договора си с RCA / Sony Music.

По време на интервю за предаването „Тази сутрин“, Никол потвърди, че планира да издаде малко „класическа“ музика в следващия си албум и ще й трябва малко време, за да го направи перфектно.

Тя записва в студиото с Таура Стинсън, а напоследък и Рафаел Саадик. Мениджърът на Никол потвърди, че е възможно издаването на миксове, в това число някои неиздавани досега парчета като „One More Shot“ или „Pretty“. Той също сподели и кратко привю в Snapchat.

Приятелката на Григор Димитров записа и специална акустична версия на класиката на „Jackson 5“ „Want You Back“, с която участва и в реклама на кисели млека.

В началото на юни Никол записа и нов видео клип, който се очаква да бъде първия от така наречената „нова ера“ на Никол Шерцингер.

Снимка: Туитър

Подобни статии

Top