Никол Шерцингер подписа договор за 1 млн. лири и се върна в X Factor (СНИМКИ)

Звездата на музикалния и шоу бизнеса Никол Шерцингер сензационно се завръща в телевизионното риалити X Factor, съобщава „Irish Mirror“. Сделката е станала факт срещу договор за 1 милион паунда. По този начин бившата певица на „The Pussycat Dolls“ напуска сцената на Бродуей, където участваше в мюзикъла „Котките“.

Водещият Саймън Кауъл мисли, че Никол е изключителна придобивка за шоуто и се радва, че тя се е съгласила да се завърне, въпреки останалите си нови ангажименти, пише „The Sun“.

Новото жури включва освен приятелката на Григор Димитров, Луис Уолш и съпругата на Ози Озбърн – Шарън.

Никол за първи път бе гост в журито на X Factor през 2010 година, а след това официално бе в журито заедно с Гари Барлоу, Тулиша и Луис Уолш. Преди две седмици Никол се оттегли от ролята си на Гризабела в „Котките“ след офертата на Саймън Кауъл.

Това предизвика гнева на Андрю Лойд Уебър, който негодува срещу решението й: „Седмица преди да започнат репетициите ни на Бродуей, тя ми се обади по телефона и ми обяви, че ще се посвети на X Factor, след като вече се обещала да не поема никакви други ангажименти. Тя е луда, но американските продуценти не бяха особено огорчени и ме успокоиха – ще намерим някоя друга, и без това Никол не е много популярна в Щатите„.

Яд ме е, защото Никол е наистина фантастично надарена и талантлива, аз направих и невъзможното да я вкарам в лондонския Паладиум, а сега тя се държи като асолютен предател„, добави Уебър пред „The Economist“.

Аз имах намерение да участвам в „Котките“, но договорът ми за него така и не бе финализиран. Аз съм невероятно благословена да имам такива невероятни ангажименти, но този път не се получи. Аз обожавам и уважавам Андрю, благодарна съм за нашето приятелство и нямам търпение да дойде момента, когато отново ще творим магия заедно„, защити се Никол Шерцингер.

Снимки: irishmirror.ie

Top