Никол Шерцингер с прочувствено слово за покойния Принс!

Певицата Никол Шерцингер публикува прочувствено слово за покойния Принс на страницата си в Инстаграм. Приятелката на Григор Димитров явно още не може да се отърси от мисълта, че повече няма да види музикалния гений на този свят. Ето нейните думи:

„Изминаха няколко дни от смъртта на Принс, но на мен ми трябваше време да събера мислите си и да притъпя болката в сърцето си. Имала съм щастието пътят ми да се пресече с доста специални хора, но Принс, без съмнение, е най-феноменалния от всички човешки същества, с които съм била благословена да познавам.

Човек не може да опише с думи божествения талант и магията, които той притежаваше на сцената и извън нея. Светът ще го запомни като легендарен музикант, хуманитарист и активист, който обединяваше хората чрез своя универсален език на музиката.

А аз ще го запомня като скъп приятел, брат, ментор и мое вдъхновение. Със своята честност и завършеност Принс ме научи колко е важно да бъдеш честен със себе си в тази индустрия, а със своята мъдрост и любов той ми даде сили за моите цели и визия за живота.

Веднъж Принс ми каза: „Всичко, което си пожелаем, е възможно да се случи в действителност и до го постигнем“.

Тези думи са още по-актуални точно в този момент. И ако цитирам една от неговите песни, „понякога вали сняг през април, понякога се чувствам толкова зле, понякога ми се иска животът никога да не свършва, но всички хубави неща са преходни, както казват хората“.

Въпреки че вече не си с нас, твоето наследство остава завинаги. Почивай в Царството Небесно, Принс!“

Превод: DCNEWS.BG

Подобни статии

Top