Новата мода – да живееш като еscort момиче

Да живееш като ескорт момиче

През последните седмици в интернет пространството масово се появиха обяви на момичета, които открито предлагат секс услуги срещу заплащане. Освен, че имат твърда тарифа за всичко, което предлагат, повечето от тях не крият лицата си, и дори споделят подробности около живота си. Наричат себе си еscort момичета, качват абсолютно реални снимки и са готови да направят всичко за да заслужат парите, обявени в „ценовия лист“.

Ако досега този тип услуги се уреждаха посредством посредници и сводници, то сега момичетата, някои от които са под 20-години, съвсем сами се справят с търсенето и намирането на клиенти. „Mоята оферта към вас мили клиенти е за минимум 6 часа (1000)лв..!! Пътувам от София само и единствено със предварителна уговорка и 10% капаро!”, пише в обявата си 27-годишна жена, родом от пловдивския квартал „Изгрев”. „Не чакай удобния момент, подари си среща с една истинска млада дама…още днес! Мога да ти дам всичко, от което имаш нужда.”, това пък е кратката визитка на 19-годишно момиче от столицата.

Немалко профили на еscort момичета има и в социалните мрежи. Там те открито споделят албумите си, рекламират „занаята” и набират почитатели с идеята по-късно те да се превърнат в клиенти.

 

Подобни статии

Top