Новите филми на Уди Алън представя „Киномания“ (СНИМКИ)

Новите филми на Уди Алън

Магията на никой филмов фестивал няма да е пълна без филм на Уди Алън. Днес от 18:30 часа можете да гледате новата му продукция “Магия в полунощ” с Колин Фърт и Ема Стоун. Поради големия интерес на 30 ноември, неделя от 16.15 часа ще има извънредна прожекция на филма.

През 20-те години, на Френската Ривиера, непоколебимият скептик Станли Крофорд се озовава в имението на семейство Катлидж на Лазурния бряг. Популярен илюзионист, той има мисията да разобличи младата Софи, чиито способности на медиум и носят все повече слава. Но когато иде реч за влеченията на сърцето, доста неща се оказват несигурни.

Кинофеновете познават добре Алехандро Гонсалес Иняриту от “21 грама”, „Вавилон“ и “Бютифул”. От 20:45 часа можете да гледате и новият му филм “Бърдмен, или Неочакваната добродетел на невежеството” с Майкъл Кийтън, Зак Галифанакис и Едуард Нортън. Комедията разказва за залязващ актьор, изиграл един от най-популярните супергерои в Америка. Докато се опитва да организира амбициозна пиеса на Бродуей, той прави всичко възможно за да се пребори със собственото си его, да събере отново семейството си и да даде нов старт на своята замираща кариера. Следват много непредсказуеми и забавни ситуации.

Извънредните прожекции на Киномания:

„Невидимата жена“ на 28 ноември, петък от 18:15 часа

„Истинският Сен Лоран“ на 29 ноември, събота от 13:15 часа

„100-годишният старец, който скочи през прозореца и изчезна“ на 29 ноември, събота от 20:30 часа.

Подобни статии

Top