Новият зам.-кмет: Ще поискам ревизия на общинските предпрития

Отчет и ревизия на работата на общинските предприятия, които са в ресора му, ще поиска новият зам.-кмет на Пловдив Минко Кафтански. Той пое от днес поста, който бе овакантен преди 4 месеца, след назначаването на предишния титуляр Розалин Петков за областен управител.

52-годишният Кафтански е от Карлово. Той е икономист и до вчера изпълняваше длъжността главен секретар на Областна администрация. Кафтански е бил дълги години на различни длъжности във ВМЗ Сопот, а доскоро беше шеф на „Български пощи“ в Пловдив.

„Основният ми приоритет е да подпомагам работата на кмета в неговите усилия да подобрява качеството на живот на пловдивските граждани“, заяви заучено новият зам.-кмет пред DCNEWS. И допълни,че в частност смята да наблегне на координацията между звенатата в ресора му. и подобряване качеството на услугите, предоставяни на пловдивчани.

„Макар и да е рано да говоря за това, но мисля да отстоявам позицията за запазване на данъчните ставки“, допълни Кафтански.  Той заяви още, че държи на екипната работа, но ако има нужда прилага „индивидуални подходи“.

Подобни статии

Top