Новият началник на Второ районно встъпи в длъжност - DC news

Новият началник на Второ районно встъпи в длъжност

Новият началник на Второ районно встъпи в длъжност

Две пловдивски полицейски управления имат нови началници, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Както вече DCNEWS съобщи, със заповед на министъра на вътрешните работи началник на Второ районно управление става Димитър Балев, който досега оглавяваше управлението в село Труд. На негово място е назначен Ивайло Минев. Двамата нови началници бяха представени днес пред личния състав от директора на ОД на МВР Пламен Узунов.

Димитър Балев е завършил Академията на МВР през 2000 година. В периода 2005 – 2010 година той служи в регионалното звено “Борба с организираната престъпност”. След това оглавява сектор “Криминална полиция” в Трето районно управление в Пловдив. На поста началник РУ “Полиция” – Труд е от 2013 година.

Ивайло Минев е завършил ПУ “Паисий Хилендарски”. Започва работа в пловдивската дирекция на МВР през 1991 година започва работа в пловдивската дирекция на МВР. От 1998 година е служител в група “Издирване и футболно хулиганство” в отдел “Криминална полиция”, която през 2010 година оглавява. Балев и Минев са награждавани многократно за постигнати високи професионални резултати.

Снимка: marica.bg

Подобни статии

Top