Нови трима юноши започнаха подготовка с Ботев - DC news

Нови трима юноши започнаха подготовка с Ботев

Три момчета от състава на Ботев до 19 години се присъединиха към представителния тим на „жълто-черните“. Централният защитник Атанас Ташолов (роден 1998 г.), десният бранител Здравко Дерменов (1998 г.) и полузащитникът Здравко Жилов (1999 г.) вече направиха първи тренировки под ръководството на Николай Костов.

Тримата ще продължат да се подготвят в първия отбор, като същевременно ще бъдат на разположение на наставника на U19 Иван Кочев за двубоите от първенството при старшата възраст, в което Ботев стартира с домакинство на Берое в събота от 17:00 часа.

Така в седмицата преди двубоя срещу Славия основната група от футболисти, с които треньорският щаб на Ботев работи нарасна до 23 футболисти. Сред тях няма състезатели със сериозни здравословни проблеми и всички се подготвят на пълни обороти за срещата от III кръг на Първа професионална лига.

Възстановяването си след операция по индивидуална програма продължава Рафаел де Соуза, а капитанът на тима Лъчезар Балтанов също е подложен на ежедневни възстановителни процедури от медицинския екип на „канарчетата“.

Снимка: botevplovdiv.bg

 

Подобни статии

Top