Нови три жертви на измамниците в Пловдив

pari

Отмъкнаха 5 000 от 81-годишна пловдивчанка. Жената е била измамена от непозната дама, която се представила за билкарка. Бабата поканила билкарката в дома си и не след дълго разбрала, че са и откраднали 5 000 лева.

Друга пловдивчанка на 90-години “купила” климатик на внука си. Вчера, във Второ РУ жената се е оплакала, че във вторник мъж, представил се за внука й се обадил и поискал 1 400 лева за да си купи климатик.

Пенсионерката, предала уговорената сума на непознат дошъл до дома й. След като разбрала, че е била измамена тя подала оплакване в управлението.

Работата по случаите продължават криминалисти на Второ РУ Пловдив.

А служителите на Първо РУ  са хванали 44-годишна жена измамила друга 82-годишна баба. Вчера, в управлението е бил получен сигнал от измамената пловдивчанка за това, че около 12:30 часа непозната за нея жена, представила се за приятелка на дъщеря й, и отмъкнала 140 лева.

Криминалистите установили измамницата. Това е 44-годишната М.И. от Пловдив. Срещу нея е образувано бързо полицейско производство и е задържана за 24 часа в ареста на управлението.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top