Нови три заслона монтираха в район „Южен“ (СНИМКИ)

Приключи монтирането на три нови заслона на територията на район Южен. Те са поставени  в район „Южен“, на ул. „Димитър Талев“ – спирка № 198), на ул. „Стефан Стамболов“ до пресечката с ул. Славееви гори“ ( спирка № 320) и на ул. „Пере Тошев“ срещу Комплексен онкологичен център Пловдив.

„Поставяме първо заслони на спирки, които са т.нар. „чакащи“, за да може всички граждани да имат защита от дъжд, вятър и сняг. В следващите дни ще монтираме още 3 заслона, като по този начин ще решим дългогодишни проблеми“- коментира кмета на района Борислав Инчев.

Заслоните са едноскатни и са изработени от метална конструкция, покрити са отгоре и отстрани с поликарбонат, имат обособено място за сядане. Всеки от заслоните е на цена от 3500 лв. с ДДС.

До края на месец май ще бъдат монтирани още 3 нови заслона. Първият от тях ще е на бул. Александър Стамболийски до обръщалото на ул. „Коматевско шосе“ ( спирка № 34), вторият ще бъде поставен на ул. „Пере Тошев“ преди кръстовището с ул. „Даме Груев“ ( спирка № 378) и на ул. „Скопие“, след кръстовището с ул. „Братя Бъкстон“ (спирка №290).

Припомняме, че в края на 2015 г. бяха поставени 5 заслона – 3 на бул. „Александър Стамболийски“, на бул. „Никола Вапцаров“ до кръстовището с ул. „Пере Тошев“ и на ул. „Македония“ №51-53.

Подобни статии

Top