Нов презерватив гарантира 100 процента женски оргазъм

Митове за жените и секса

Американската компанията IXu от щата Мичигън е създала женски презерватив, който гарантира пълен оргазъм.

Новото революционно изделие се нарича „Va w.o.w.“ и за него най-напред писа „Уименя хелт мегъзин“, след което подобаващо внимание му отделиха и други медии.

Съгласно описанието става въпрос за женски презерватив във форма на цилиндричен мек „чорап“, който се поставя във вагината. Той има външен пръстен-вибратор с формата на сърце. Вибраторът може да бъде задействан чрез дистанционно управление (примерно въз основата на технологията Bluetooth).

Производителят уверява, че при първото използване на „Va w.o.w.“ оргазъм са изпитали 70% от жените, при второто – 80%, а при четвъртия път – всичките жени, участващи в изследването. В компанията уточняват, че то е било извършено с 50 двойки доброволци.

Сред публикацията за нововъведението в британските таблоиди компанията IXu започнала да получава множество въпроси къде може да се направи заявка за изделието чудо. Съобщението обаче коя компания ще произвежда женския презерватив ще бъде направено след 6 месеца, а на пазара приборът за женското удоволствие ще се появи сред година и половина-две.

От 2013 годнаа IXu участва в конкурс за създаването на най-добри презервативи, който е организиран от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Компанията все още чака разрешителното от Федералното управление за надзор върху качеството на хранителните и лекарствените препарати (FDA), което се занимава със сертифицирането на стоки и технологии, свързани със здравето на човека.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top