Нов скандал на "Лаута", Камбуров не се яви на тренировка! - DC news

Нов скандал на „Лаута“, Камбуров не се яви на тренировка!

Капитанът и лидер на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров не се е явил на вчерашната тренировка на отбора, съобщава „Тема спорт“. По-лошото е, че голмайсторът не се е обадил на никой от треньорския щаб, в това число и на временния наставник Иван Маринов – Маслара. Отсъствието му породи доста съмнения и притеснения на „Лаута“.

„Нямам никаква информация. И не знам защо, защото аз не съм контрольор от градския транспорт, за да гледам какво става. От вас научавам за това. Ако това наистина го е направил, проблемът си е негов“, заяви босът на пловдивските „железничари“ Христо Крушарски. По думите му, ако Камбуров не е имал основателна причина и не даде точно обяснение, го очаква глоба.

В последните няколко дни в пресата се появиха много информации за търкания на Камбуров с вече бившия наставник Едуард Ераносян, за когото пък Крушарски обяви, че е „сготвен“ от футболистите. Такива съмнения има и за предшественика му Илиан Илиев.

Наскоро фенове нахлуха на една от тренировките и потърсиха обяснение за слабата форма на играчите, като най-атакуван е бил именно Мартин Камбуров.

Снимка: Тема спорт

Подобни статии

Top