Нострадамус: През 2015-та мъртвите ще оживеят, хората ще говорят с животните

Нострадамус за 2015 година

Предсказание на прорицателя Нострадамус шокира света, тъй като според него още следващата година мъртвите ще се вдигнат от гробовете и ще възкръснат, ходейки между живите.

Но с това ужасяващите предвиждани събития за следващата година не спират. Според предсказанието през 2015-та година ще бъдат извършени атентати срещу четирима премиери.

В пророчеството на Нострадамус се казва още, че следващата година ни очакват тежки военни конфликти. Големи обрати ще настъпят и след като езиковата граница между отделните народи падне.

За 2015-та година Нострадамус предвижда още изригване на вулкана Везувий, който ще помете Италия. В кризисна ситуация ще попаднат още Франция и Германия.

За следващата година се предвижда феноменално постижение в сферата на медицината, като най-накрая бъде открит елексир за дълголетие. Хората ще могат да живеят до 200 години, но радостта им няма да трае дълго, тъй като ултравиолетова радиация ще порази Земята и ще започне да избива хората.

Голямо земетресение в Америка ще причини сериозна хуманитарна криза на континента. Западният свят ще премахне всички данъци, а науката ще направи и други огромни крачки, стигайки нови върхове.

Пророчеството продължава с твърдението, че хората ще се научат да общуват безпрепятствено с животните. Върху раждаемостта ще бъде наложен строг контрол, така че да не се преселят някои държави.

В някои страни от планетата ще е нужно специално разрешение, за да могат хората да се сдобиват с деца.

Предсказанието, че мъртвите ще оживеят, е направено още в Новия завет на Библията, където евангелист Йоан описва подробно Последното пришествие, което ще настъпи на Земята.

Първото знамение за Апокалипсис според религиозните текстове е появата на фалшиви Месии, чието дело ще бъде сравнявано с Христовото. В Библията тези хора са наречени лъжепророци, които ще заблуждават, че правят чудеса.

Източник: sanovnik.bg

Подобни статии

Top