Нумерологът: Фортуна играе за „Ботев“ от 20 март до 20 април

Броени дни преди 103-тия рожден ден на „Ботев Пловдив“ решихме да се допитаме до нумеролога  Михаил Ковачев, за да проверим какво вещаят числата за успехите на отбора през настоящата година.

„Ботев Пловдив“ е създаден на 12.03.1912 г. – 24 лунен ден, чийто символ е мечката. Всяко събитие започнато на този ден, включително и раждането на отбора, е свързано с творческото начало, тъй като е съединение между две планети – Прозерпина, която е свързана с интуицията и Плутон, която дава необикновена енергия.

Датата, на коята е създаден пловдивския футболен тим, е сигурен знак, че отборът ще жъне успехи по време на цялото си съществуване.

Разликата между Универсалното време и Земното Динамично време Delta T в хороскопа на отбора се равнява на 13,5, което след сумиране дава число 9. 9 е числото на Марс – символ на вечния победител.

Асцендентът на тима е Близнаци, което според нумеролога, е още едно доказателство за силната енергия, която се съдържа в играчите и феновете на клуба.

12 дом в звездната карта на отбора се намира в планетата Селена или т.нар. Бяла Луна. Тя винаги закриля деня 12, което означава, че на тази дата през цялата година ботевистите ще жънат големи успехи.

Черната Луна или т.нар. Лилит се намира в знака на Козирог – времето между 22 декември и 18 януари. Това означава, че през този период, членовете на отбора трябва да се въздържат от вземането на важни решения, тъй като те няма да работят в полза на клуба.

Тъй като Хирон, планетата на щастието, се намира в 10 дом – на кариерата и професионалното израстване, то във времето от 20 февруари до 20 март, „Ботев“ трябва да начертае стратегията си и да си набележи ясни цели за тази година.

Според звездната карта, ако начело на ботевистите стои човек, който е роден под знака на Рак, Овен, Козирог, Скорпион или Стрелец, то отборът ще успее да побеждава без усилие във всяка една среща.

Звездата Фортуна, която е символ на щастието и късмета, в картата на „Ботев“ стои в периода от 20 март до 20 април.

Рождената дата на „Ботев Пловдив“ 12.03.1912 определя число на живота 1. Това символизира лидерското начало и Слънцето. През 2015, отборът притежава число на годината 5, което е сигурен гарант за сбъдването на мечти.

Нумеролозите са категорични, че през тази година, тимът трябва да се зареди с много оптимизъм, защото числата вещаят безпроблемни победи и движение само напред и нагоре. Особено късметлийски за ботевистите ще бъдат футболните срещи през петия месец от годината май.

 

Подобни статии

Top