Обвиняват и детето на полицая Караджов (ВИДЕО)

Съпругата на Венцислав Караджов – Каля е получила вчера призовка за това, че на 13 юни синът им – 15-годишният Алекс ще бъде привлечен като обвиняем. Обвиненията срещу момчето ще бъдат за незаконна стрелба с оръжие, съобщи адвокатката на арестувания полицай Зоя Тошкова.

По думите на Тошкова това е част от психологическия натиск, който разследващите оказват срещу семейството. Вчера тя, адвокатката на Каля – Светлана Званчева и адвокат Георги Спасов са били в дома на Караджови, където полицаите са ходили четири пъти. Настоявали са майката на Каля – Мария Ракина и самата Каля да дават отново показания, допълни Зоя Тошкова.

В 10:00 часа отново в Апелативен съд Венцислав Караджов, който е обвинен в убийството на родителите си, ще обжалва постоянния си арест. До момента нито ченгето, нито жена му признават вина и съучастие в убийството на възрастните хора. Разследващите обаче твърдят, че служителят на Икономическа полиция е натиснал спусъка и е убил Цветан и Божурка Караджови.

Припомняме, че първоначално Венцислав Караджов бе обвинен за това, че е предоставял оръжие на малолетния си син и го е учил да стреля с него.

Подобни статии

Top