Ограничено движение по АМ „Тракия“ до обед

От 9 ч. до 12 ч. се ограничава движението по участък от път I-8 София – Пазарджик при пътен възел „Мухово“ на АМ „Тракия“.

Затворена ще бъде връзката между първокласния път и платното на магистралата в посока София. Преминаването по АМ „Тракия“ в района на пътния възел няма да бъде възпрепятствано.

Временната организация е за провеждане на учение между звената на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и структури на МВР при пътнотранспортни произшествия.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.