Опростиха 1 година затвор на тираджийката Людмила (ВИДЕО)

Върховният касационен съд намали с една година затвор тригодишната присъда на красивата тираджийка и дилърка на наркотици Людмила Андонова. Все пак върховните магистрати постановиха наказанието да бъде изтърпяно ефективно от 25-годишната петричанка, която стана известна в нета с изпълнението на сръбския хит „Трепни“ и с участието си в шоуто „Гласът на България“, при общ режим. Така тя ще пее песента зад решетките на сливенския затвор поне още няколко месеца, тъй като от наказанието ще бъдат приспаднати месеците, в които беше в ареста от задържането й през декември 2015 година.

 

ВКС потвърди обаче присъдите от по 3 години затвор за съучастниците на добилата популярност с пеенето си Людмила – Любомир Георгиев и Димитър Амбарев.

Всеки от тримата ще трябва да плати и глоба от по 5000 лева.

Припомняме, че Любомир Георгиев  и Драгомир Амбарев живеели заедно на квартира в Пловдив. Разследващите установили, че Любомир снабдявал с дрога съквартиранта си Драгомир, както и други лица, сред които и студентката от Аграрния университет Людмила Андонова, която живеела в студентските общежития. При обиски в жилищата на тримата на 1 декември 2015 г. били намерени и иззети наркотиците.

Любомир бе осъден за това, че е бил арестуван с  марихуана в колата си извън града. След обиск и в жилището му, у него били открити на над  2,2 килограма индийски коноп на обща стойност 13 443 лева. Драгомир  бе осъден за това, че на 1 декември 2015 г. в  Пловдив е държал с цел разпространение 54 грама марихуана, 297 грама амфетамини и 19 броя жълти на цвят таблетки МDМА/екстази/ с тегло 4,95 грама, всички на обща стойност 9 368 лева. Людмила Андонова пък ще лежи в затвора за държане с цел разпространение на марихуана с общо тегло 199 грама, на стойност 1199 лева.

Решението е окончателно.

Подобни статии

Top