Организират конкурс за добротворчество за децата от Асеновград

city-heart

Конкурс за добротворчество под наслов „Аз съм добрият, ние сме добрите” се организира за децата от Асеновград по повод Световния ден за борба с агресията в училище.

Организатори на конкурса е местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Асеновград. В конкурса могат да участват ученици от 4 до 6 клас, заедно или поотделно.

Участниците могат да измислят, организират или заснемат добро дело, като накрая го опишат в разказ, който да изпратят на електронната поща на Местната комисия: okbppmn_asenovgrad@abv.bg до 15 март 2016 година. Материалите за конкурса трябва да бъдат изпратени с посочено име, клас, училище и телефон за връзка.

Победителят или победителите, чийто разказ за направено добро, придружен със снимки, ще получи и „малка” награда от МКБППМН-фотоапарат и „голяма” награда от живота-да преоткрие смисъла от добротворчеството и щастието от направеното добро.

Най-добрите разкази ще бъдат събрани и отпечатани в брошура за да бъдат пример и вдъхновение на всички. Награждаването ще се проведе на 20 март 2016 г. – Международния ден на щастието.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top