Осиновената Мая ще покаже талант на „Пусни хвърчило – подай лапа“

11694268_128164250850449_434832078_n

„Пусни хвърчило, подай лапа“ е първата по рода си инициатива в Пловдив, чрез която Интеракт клуб Пловдив – Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив  – Филипопол и Animal Hope Bulgaria – Пловдив, заедно с помощта на приятели от цялата страна, целят да помогнат на бездомните животни.

Събитието ще се проведе днес от 10 ч. в парка под Младежкия хълм и всеки е добре дошъл да стане част от каузата. Специален гост на инициативата ще бъде и  вече осиновената, пряко-свързано с организацията – Мая, която ще „потанцува“ в разгара на празника, разкриха за DCNEWS организаторите.

Ден преди събитието, доброволците избират кучетата-късметлии, които ще присъстват на тържеството. Това ще са животинките, които са най-социални и свикнали с хора. „Много е трудно да направим подбор, тъй като всички са ни скъпи, а и сме сигурни, че много ще се радват“, споделиха от Animal Hope.

Доброволците вярват, че времето ще бъде с тях и ще дойдат много пловдивчани и гости на града.

Пъстри хвърчила ще се продават на място, а освен тях ще има и благотворителен базар. Артикулите, които ще се предлагат вече са готови, те са изработени от членовете на двете организации с много любов и вяра в добрите сърца на пловдивчани.

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top