Осмомартенски хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Във вторник имате куп делови задачи, някои заради несериозно отношение на хора в кръга ви. Скорпиони ще ви напомнят да не подценявате тези факти. Овните не намаляват старанието, шефове оценяват предаността им към екипа. Пазете се от интриганти, а бъдете и по-пестеливи, макар че поводи за харчове днес има. Приятели и късмет помагат, вие също бъдете отзивчиви към молби.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вторник имате добри идеи, но ако не преценявате времето за обсъждане и срещи с близки, може да пропилеете добри шансове за изпълнението им, съответно за нови доходи. Част от Телците трябва да действат в екип, да се съобразяват с претенциите към работата им, за да получат желаните покани. Разчитайте главно на себе си, бавничко се справяте с пречки, печалбите са ОК.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Днес делата ви вървят по-бавно, а имате и куп ангажименти към близки. Е, Близнаците могат да поискат услуги от колеги, партньори, познати. Ако обаче става дума за нови и по-смели проекти, смятайте, че ще се справяте сами със задачите, даже да са ви обещавали някакво съдействие. Засилете вниманието, предпазливостта ще ви спести доста ядове. Не е време да парадирате с умения.

РАК (21.06 – 21.07)
Във вторник сте по-припрени за уреждане на делови и лични въпроси, но дали това е уместно? Някои Раци искат да изненадат приятно близки, обаче ще се окаже, че хората са очаквали друго съдействие, не това, което им предоставят. В службата пък може да се наложи да преработвате изпълнени задачи, правете го тихо-кротко и с такт, не е време да се изяснявате с колеги, шефове, клиенти.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
За вторник имате програма за работа и веселби, но изненадите не са малко. Лъвовете не обичат да се отказват от набелязани цели, днес ще се наложи, но не защото не могат да се справят с пречките. Ще ги преодолеете със замах, ала и ситуацията се променя бързо, откриват ви се ненадейни шансове за изява и печалби. Така че… променяте първоначалния ви замисъл, амбициите ви растат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Този вторник имате нови възможности за изява и печалби, подтиквате и Водолеи да бъдат по-адаптивни. Само че група Деви трябва да работят в нова среда, някои – и да пренебрегнат уговорки за срещи и купони с роднини, приятели. Няма как, има куп неща за учене, искате да изявите и уменията си, да отворите път за кариера. Резултатите са ОК, после ще наваксате общуване.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Връщате се към проблеми от празничните дни, а има поводи за отбелязване и сега. Голямата ви амбиция може да предизвика противопоставяне с околните, Везните подтикват и Козирози да се борят за предно място в екипа. Мислете дали да не привлечете стари съперници и опоненти към ваш проект, няма да ви вземат лидерството. Други се отпускат в края на някаква задача, ще я объркат.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Във вторник бъдете много внимателни с пари и нови партньори, подсказвайте и на близки Овни да не подценяват такива проблеми. Хора в кръга им днес май подтикват Скорпионите към разни бизнес далавери, да не нарушават своите принципи, от подобни начинания няма да спечелят слава и пари. Бъдете много бдителни за пречки, и не търсете изгода на гърба на колеги, че ще се изложите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Във вторник не прибързвайте с начинания и проекти, има неща в ситуацията, които не са ви твърде ясни. Стрелците не са особено търпеливи, но от голяма настойчивост сега няма особена полза Не се връщайте към стари идеи и уговорки, а търсете новите шансове за кариера и печалби, скоро ще се ориентирате къде да насочите сили, може би става дума за друго партньорство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Във вторник по примера на Везните ще действате по-настъпателно по деловите си идеи, но все пак реализацията им зависи от благосклонността на шефове. Козирозите ще се уповават на своите знания и умения, реакцията им е бърза и правилна, така че ще оправдаят доверието. Майсторството ви ще бъде оценено, благоразумието също, можете да разчитате на кариера и добър доход.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този вторник по примера на Деви се ориентирате към нови делови шансове, но настроението ви май е доста променливо. Водолеите да не се поддават на страх и колебания, знанията и уменията им са гаранция, че ще се справят с развоя на ситуацията. Внимавайте с информация, някои от околните си плетат интриги, други не са стриктни в работата. Само със забележки няма да оправите нещата.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Връщате се към теми от празничните дни, вероятно засягат по-лични въпроси. В работата Рибите да се задоволят със сегашното положение, стига им, ако са спокойни за бюджета си. В любовта обаче нещата вървят завидно, ако вече се ориентирате към сериозна връзка, с добри перспективи е. Обвързаните пък се радват на приятни часове с избраника, някои изглаждат недоразумения с рода.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top