Оставиха в ареста рецидивист, опитал да подкупи полицай

parite

Апелативен съд – Пловдив потвърди взетата мярка „задържане под стража“ спрямо 37-годишният Георги Иванов от Пловдив, обвинен за предлагане на подкуп на длъжностно лице.

Апелативна прокуратура – Пловдив поддържаше искането за потвърждаването на мярката, взета от Окръжен съд-Пловдив.

На 19 ноември 2015 г. Георги Иванов шофирал лек автомобил, марка „Ауди“в в район „Южен“. Той бил спрян за проверка от двама полицейски служители.

Иванов първоначално предложил да им даде сумата от 100 лева. След това извадил от джоба си пет банкноти от по 20 лева и ги поставил в документите, които предал за преглед на единия от полицаите.

Иванов нямал свидетелство за правоуправление на МПС и е неправоспособен водач, сочат данните от извършеното разследване.

На място е бил извършен оглед на местопроизшествието, установени са банкнотите. Полицаите веднага подали сигнал за действията на шофьора.

Георги Иванов е осъждан седем пъти – два пъти за кражби, веднъж за хулиганство, а останалите четири за престъпления по транспорта.

Наказван е по административен ред за нарушаване на правилата за движение с 15 наказателни постановления и четири електронни фиша.

Определението на Апелативен съд – Пловдив е окончателно.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top