Отварят част от ул. „Иван Вазов“

remont

EVN България Топлофикация приключи строително-ремонтните дейности от първия етап по изграждане на нова топлопреносна мрежа в район „Централен“ на гр. Пловдив. Считано от 12.09.2015 г. ще бъде отворен за движение участък от ул. „Одрин“ – от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Велико Търново“.  Кръстовището на ул. „Иван Вазов“ с ул. „Одрин“ също ще е отворено за движение от 12.09.2015 г.

Същевременно дружеството започва от 12.09.2015 г. втори етап от проекта: той налага затваряне на участък от ул. „Велико Търново“ – от ул. „Одрин“ до „бул. “Руски“. Предвидено е този етап да бъде осъществен до края на септември 2015 г.

Работата се извършва на отделни етапи, така че да се намали до минимум броят на затворените пътни участници и периодът на липса на достъп до тях. Изграждащият се нов топлопровод е с обща дължина 350 метра. Предвидено е присъединяване към топлопреносната мрежа на административни сгради в района.

Проектът е съгласуван с общинските власти и КАТ и се изпълнява по одобрена работна документация съгласно нормативните изисквания. EVN България Топлофикация поднася своите предварителни извинения за възможни причинени неудобства, като уверява, че дружеството предприема необходимите мерки за по-бързото приключване на проекта.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top