Откраднаха купите на Туньо! - DC news

Откраднаха купите на Туньо!

Скандалите около наследството на Трифон Иванов се разгоряха с пълна сила. Една от дъщерите му – Галина, написа във Фейсбук, че са изчезнали всички купи и флагчета от кабинета на Туньо във Велико Търново. Младата дама установила липсата на трофеите два дни след панихидата на своя баща, съобщава „7 дни спорт”.

„Днес в офиса ти, тате… забеляза ли? Нещо липсваше. Нямаше ги купите ти, нямаше ги флагчетата от мачовете, в които си играл. Всичко е обрано“, изля душата си Галина за пореден път. Тя дава да се разбере, че с цялото имущество на легендата се разпорежда „адвокатката ти, упълномощена да те представлява“. Със сигурност Галина визира Валя, последната спътница в живота на Трифон.

„Ако искам да отида до „вкъщи“, трябва да звънна на „адвокатката ти“. Или по-скоро човекът, който държи всичко твое. Всичко наше! Адвокат, който да те защитава от мен и Марина (б.а., другата му голяма дъщеря)“, написа още Галина. През февруари тя алармира, че Валя е прибрала и апартамента, и джипа на Туньо. Героят от САЩ вероятно е прехвърлил всичко на дамата, за да не бъде притискан от банките.

Снимка: frognews.bg

Подобни статии

Top