Откриват "Агра", "Винария" и "Фудтех". - DC news

Откриват „Агра“, „Винария“ и „Фудтех“.

Робот за доене на крави показват на панаира в Пловдив

Международните изложби „Агра“, „Винария“ и „Фудтех“ ще бъдат открити днес в 11.30 ч.  в Пловдивския панаир. Откриването на първия за годината форум ще бъде пред палата №6. Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще пререже лентата на трите изложби.

Международната селскостопанска изложба АГРА е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа. Много български и чуждестранни фирми участват в тазгодишното, 25-то издание на изложението.

По време на мегафорума от днес до 28 февруари, ще се състои и 24-тото издание на изложбата за лозарство и винарство „Винария“. Организатори на събитието са Международен панаир Пловдив, Министерството на земеделието и храните на Република България,  със съдействието на Националната лозаро-винарска камара. Тази вечер ще бъдат връчени и винените оскари „Златен Ритон“.

Стартира и международната изложба за храни и напитки „Фудтех“. Повече вижте ТУК и ТУК!

Посетителите ще имат възможността да се запознаят с иновациите в областта на селското стопанство, животновъдството  и биопроизводството, представени от фирми от над 670 директни и представени изложители от 29  държави.

Подобни статии

Top