Откриха младо момиче мъртво на плажа в Бургас (СНИМКИ)

Безжизненото тяло на младо момиче бе открито на бургаския плаж. Трупът е открит в близост до „Пантеона“ около 9:30 часа тази сутрин от случаен гражданин, разхождащ кучето си, съобщи местният сайт flagman.bg.

Криминалисти извършиха оглед на място. Момичето е на видима възраст 20-25 години. Високо е 169-170 см., със слабо телосложение, гъста кестенява боядисана коса, с дължина до раменете. На дясната ръка, по дължината от лакътя към китката от външна страна има татуировка с надпис Carpe Diem. Девойката е била добре облечена.

Най-вероятната причина за смъртта е удавяне – по тялото не са открити видими белези от насилие. Състоянието на трупа показва, че той не е престоял дълго време във водата, а само няколко часа. В дрехите на младата жена не са намерени документи за самоличност, а никой с подобно описание не е обявен за издирване.

От МВР призовават за съдействие за по-бързо установяване самоличността на загиналата. Всеки, който разполага с информация, да уведоми най-близкото РУП.

Трупът на момичето е откаран в катедра „Съдебна медицина“. Води се разследване по случая от бургаската полиция.  Не е изключена и версията момичето да се удавило след употребата на наркотици, но това ще стане ясно едва след извършването на аутопсия на тялото.

Снимки: Флагман

 

 

Подобни статии

Top