Откриха турнира по мини-футбол „Твоят живот е в твоите ръце”

Мини-футболен турнир под мотото „Твоят живот е в твоите ръце” откриха Георги Титюков, заместник-кмет „Спорт, младежки дейности и социална политика” и кметовете на район „Южен” – Борислав Инчев и район „Западен” – Димитър Колев.

Участие взеха ученици от пети и шесит клас от осемте пловдивски училища: „Драган Манчов”, „Душо Хаджидеков”, „Константин Величков”, „ Найден Геров”, „Райна княгиня”, „Свети Патриарх Евтимий”, „Христо Данов” и „Черноризец Храбър”.

„Турнирът се открива за първа година на спортната зона на Младежки център Пловдив и се радвам, че все повече деца прекарват свободното си време в спорт и физически занимания, а не само пред компютрите и интернет”, приветства малките футболисти заместник-кметът Георги Титюков.

Жребий определи кой срещу кого ще играе, а съдии от Българския футболен съюз ще съблюдават за честна игра и спазване на правилата.

Спортното събитие се организира за 6-ти поред път от Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно информационния център с подкрепата на Община Пловдив и Българския футболен съюз.

За награда за всички участници са предвидени купи, медали и футболни топки.

Подобни статии

Top