Отложиха делото срещу бащата-касапин в Атина

Станислав Бакърджиев, биологичният баща на 4-годишната Ани и основен обвиняем за убийството й дава допълнителни показания пред следователя в Атина, съобщи grreporter.info.
По-рано днес Станислав бе изправен пред атинския съд по обвинения за притежание и разпространение на наркотици, но адвокатът му Панайотис Хрисикакис поиска делото да бъде отложено.

Съдът прие искането на адвоката. По същото дело е обвиняема и майката на Ани, Димитрина Борисова, но тя не се яви в съда.

Мъжът бе изкаран от сграда номер 2 на улица “Евелпидон” през входа на мазето, откъдето полицията прекарва най-опасните рецидивисти и терористи и бе съпроводен от полицията до сграда номер 9 на същата улица, където се намира следствието.

Станислав бе обвинен в убийството и унищожаването на трупа на дъщеря си Ани, след като полицията обискира апартамента му и откри в улеите между фаянсовите плочки следи от кръвта на детето, а в сифоните на тоалетната – парченца от човешка тъкан.

Има обаче разминаване в дните, когато е извършено престъплението според показанията на бащата и на неговия приятел Николай, чиято роля в престъплението все още не е уточнена, но със сигурност е значителна.

Около сградите на съда го очакваха десетки журналисти с камери и фотоапарати, но обвиненият в убийството на дъщеря си не отрони нито дума на опитите на журналистите да го заговорят.

Източник: БЛИЦ

Подобни статии

Top