Отложиха делото срещу биячите на Румен Койчев

Rumen Koi4ev1

Отсъствието на съдебен заседате наложи отлагане на делото срещу шестимата футболни фенове, пребили без причина 16-годишния Румен Койчев пред заведение в „Кючук Париж” в началото на януари тази година.

Шестимата, обвинени за хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда на бития младеж се явиха в залата, но съдият прецени, че без задължителното присъствие на внезапно забелелият съдебен заседател, процесът не може да се разглежда, съобщи Радио Пловдив.

Обвиняеми са дванайсетокласниците Георги Иванов, Васил Мицкулев и Димитър Хорозов, единайсетокласникът Николай Петров и десетокласниците Виктор Радин и Спас Радичев. На 3 януари вечерта те пребиват безпричинно Румен Койчев, като в резултат на побоя младежа е с избит преден зъб, мозъчен кръвоизлив и си гълта езика. Случайни минувачи го спасяват, като му вадят езика и викат „Спешна помощ”.

Тепърва от свидетелските показания ще се изяснява каква вина има всеки един от обвиняемите при побоя. При разпитите по време на разследването шестимата тийнейджъри не се признават за виновни.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top