Отново Мърф предизвикателство в Пловдив

Мърф-предизвикателство () ще се проведе на 18 юни в Пловдив. Игрите, организирани от бившите командоси от 68 Бригада „Специални сили“  (Парашутна бригада Пловдив), с подкрепата на Община Пловдив и Мърф Чалъндж – САЩ, стартират от 9.30 часа на Игрище №5 на Гребната база.

Мероприятието за издръжливост и сила на духа се организира в памет на загиналите парашутисти от Силите за Специални операции в операция Иракска свобода 2003-2008. Участниците ще трябва да преодолеят крос 1,6 км, а веднага след това на специално изградена конструкция – по 100 набирания, 200 лицеви опори и 300 клека. След това те отново трябва да изминат крос от 1,6 км. до финала.

Мърф крос фит комплексът е един от най-тежките фит тестове, който се прави предимно от спецсилите.  Мероприятието се провежда за трета година у нас в Пловдив, където е и единственото поделение на ССО у нас. Целта на предизвикателството е всеки който желае, независимо от професия, пол или националност, да се включи в него, за да покаже съпричастност.

Подобни статии

Top