От Ботев отрекоха категорично твърденията, че клубът ще напусне стадион „Колежа“

Това е поредното разпалване на напрежението преди финала за Купата, от клуба ще преразгледат медийните акредитации за следващия сезон

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официална позиция във връзка с появилите се информации в медийното пространство, че клубът обмисля напускане на стадион “Христо Ботев” заради неразбирателство с Община Пловдив, чиято собственост е спортното съоръжение. От клуба обявиха, че комуникацията им с общината е на “изключително добро ниво”.

“Уважаеми ботевисти,

Обръщаме се към вас, за да опровергаем категорично поредната серия от злонамерени и неверни публикации, завладели публичното пространство в навечерието на най-важния мач за клуба ни през този сезон.

Искаме категорично да подчертаем, че ПФК „Ботев“ няма никакво намерение да напуска стадион „Христо Ботев“.

Също така държим да отбележим, че комуникацията и взаимодействието на ръководството на ПФК „Ботев“ с Община Пловдив е на изключително добро ниво, като се радваме на взаимно уважение и разбирателство.

С оглед създалите се негативизъм и напрежение преди финала за Купата на България, ПФК „Ботев“ реши да преразгледа акредитациите за медийно отразяване през следващия състезателен сезон”, се казва в официалната позиция на Ботев (Пловдив).

Източник: БТА, ПФК Ботев Пловдив