От днес БДЖ пуска билети за празниците

От днес „БДЖ-Пътнически превози“ пуска в предварителна продажба билети за всички бързи влакове за клиентите, които са избрали този транспорт по време на Коледните и Новогодишните празници.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но както всяка друга година така и тази националният железопътен превозвач удължава този срок, в периода на предстоящите празнични дни.

С тази услуга клиентите на БДЖ могат да планират от рано своето пътуване, както и да купят билет за предпочитания от тях влак в срок 21 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната от днес до 3 януари 2016 година.

За празничните дни от БДЖ са предвидили да осигурят и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

За определени влакове националният превозвач дава възможност билетите да се закупят онлайн. Разплащането се осъществява по електронен път кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител.

Подобни статии

Top