От какви мъже трябва да бягате

Дамите, които харесват „лошите“ и груби млади мъже, трябва да внимават, защото винаги може да попаднат на изнасилвач или просто на агресивен тип.

Ето няколко признаци, показващи, че такъв един мъж може и да не се спре след отказа и да налети на побой.

За такива типове няма правила. Такъв тип може се гордее с мъжкарското си поведение, не се притеснява да удари по лицето онзи, който ви е нагрубил, предпочита също да не отиде на работа, защото е наругал началника. Неговата показна мъжественост може да се прехвърли и в спалнята и вашия отказ да го вбеси. Тогава вие сте следващата му жертва.

Вие много пъти сте му отказвали. Мъж, който не иска да ви остави на мира и постоянно ви преследва, е вече подозрителен. Може би пък го движи маниакалното желание да отмъсти и унизи, задето сте му отказвали.

На него му харесва да унижава. С него не може да имате нормални отношения или да се договаряте за някакви действия. По-добре е да избягвате такива екземпляри, защото желанието да унижава не се лекува.

Той е асоциален. Но той не е тихият и стеснителен младеж – напротив той е самодостатъчен егоист, за когото са чужди социалните условности и уважение към чуждия комфорт.

Вашите откази го възбуждат. Ако казвате „не“, но той става още по-настойчив, значи трябва да бягате. И колкото по-бързо, толкова по-добре. Мъже, възбуждащи се от съпротивление, са реална заплаха да ви превърнат в жертва на изнасилване.

Източник: rozali.com

Подобни статии

Top