От МВР потвърдиха: Цвети Стоянова е опитала да се самоубие

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство, потвърдиха пред БТВ от МВР .

По-рано през деня 21-годишната столичанка скочи от шести етаж в блок в квартал „Надежда”. Тя бе приета по спешност в „Пирогов” в шокова зала и по-късно претърпя двучасова операция.

До този час никой от ръководството на федерацията по художествена гимнастика– Илиана Раева в качеството си на президент на централата, Ина Ананиева – селекционер на ансамбъла и Татяна Янчева – психолог на държавния ни тим, не отговарят на телефоните си.

Цвети Стоянова е с множество наранявания на вътрешните органи и с кръвоизлив, който е овладян по време на хирургическата интервенция. След операционна зала националката е настанена в реанимация, с опасност за живота. Следващите 24 часа остават критични за живота й.

Рано тази сутрин ансамбълът отпътува за участие на европейското първенство в Израел, което започва в петък. На летището Ина Ананиева оправда наложителната смяна на Цветелина Стоянова с резервата Любомира Казанова със здравословен проблем.

Снимка: LAP.bg

Подобни статии

Top