От щаба на Кобрата: Психоатаките само вдигат шансовете му! - DC news

От щаба на Кобрата: Психоатаките само вдигат шансовете му!

Психоатаките срещу Кубрат само вдигат шансовете му

Мачът с Кличко е събитие, което Кубрат, всички близки хора около него и всички българи чакахме дълго време и безспорно е най-важният в кариерата му. Този мач е и огромна реклама за България. Ще присъствам на него и много се вълнувам.

Мисля, че Кубрат има много добри шансове срещу Кличко. Подготви се отлично и въпреки всички трикове и психологически атаки, които от щаба на Кличко приложиха – отлагането на мача, нежеланието на Владимир да даде допинг проба, недопускането на български медии на галавечерта и последното вчера – скандалът на пресконференцията, въпреки всичките тези неща аз вярвам в Кубрат, в непобедимият му български дух ! Надявам се на честно съдийство и с Божията помощ му пожелавам от все сърце в събота да стане световен шампион“ това заяви специално за dcnews.bg Надежда Герина, която администрира официалните страници на Кубрат Пулев във Facebook , Twitter и останалите социални мрежи.

Надежда е човекът, който отговаря за писма, автографи, интервюта.

„Ежедневно получаваме стотици писма и изключително трогващи и силни думи. Смело мога да заявя , че Кубрат Пулев е един от най-обичаните българи днес. С Кубрат се познаваме от няколко години. Извън ринга мисля, че е човек, който държи на думата си, добър приятел, когато каже нещо става …Хубав човек е Кубрат.

От приятелството ми с него се научих, че търпението е велика сила, нещо,което не беше моя силна страна“, сподели още Надежда, която заминава за Хамбург и ще наблюдава на живо мача за титлата тази събота.

 

Подобни статии

Top