От 15 до 200 лв. са билетите за мача България-Хърватска - DC news

От 15 до 200 лв. са билетите за мача България-Хърватска

50 лева струват билети за сектор „А“ за първата домакинска среща на България от група H срещу Хърватия. За ВИП ложата ценните хартийки са с цена от 200 лева.

За да улесни максимално привържениците на националния отбор Българският футболен съюз удължи договора си за сътрудничество с компанията за продажба на билети Eventim. Така, за всички домакински мачове от квалификационната кампания за ЕВРО 2016 освен на касите на стадион „Васил Левски“ билети ще се продават и в системата на Eventim.

За първата домакинска среща от група H срещу Хърватия, който е на 10 октомври от 21:45 часа, билетите ще бъдат достъпни за онлайн продажба наwww.eventim.bg от понеделник, 29 септември. Цените са, както следва:

 

Сектор „А“ – 50 лв.

 

Сектор „В“ – 30 лв.

 

Сектори „Б“ и „Г“ – 15 лв.

 

ВИП – 200 лв.

 

Към стойността на билета при закупуване онлайн се добавя и такса обслужване в системата на Eventim, която е 6% от стойността на билета, но не по-малко от 1 лв. Такава такса при закупуване на билет на каса няма да бъде начислявана. Местата за България – Хърватия ще се продават на касите на Националния стадион „Васил Левски“ на ул. „Гурко“ и на езерото „Ариана“ от 2 октомври. На 4 и 5 октомври, събота и неделя, ще работи само касата на „Ариана“.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top