Официално: Нова дата за Кличко – Пулев

Нова дата за Кличко-Пулев

Ясна е датата за дългоочаквания двубой между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. От мениджърската агенция на българина „Зауерланд“ излизат с изявление, в което се посочва, че битката ще бъде на 15 ноември.

„Всички закупени билети ще бъдат валидни за новата дата“, се казва още в съобщението.

Междувременно от щаба на Кубрат Пулев изразиха съмнения в съществуването на контузия на световния шампион по бокс Владимир Кличко. Боксовият портал worldboxingnews.net продължава темата с вчерашната новина за отказа на украинеца да се бие.

Хора от щаба на Пулев коментират пред изданието, че около мача на 6 септември е имало твърде много съмнителни неща преди той да бъде отложен.

„Първо бяха странните атаки на Шанън Бригс, след това отказът да бъдат акредитирани български медии за двубоя. Последва отказ и от допинг контрол на Кличко, а сега идва и съобщението за контузия“, възмущават се хората на Пулев.

Един от треньорите на интерконтиненталния шампион – Борислав Бояджиев, по-рано също заяви, че смята травмата на Кличко за трик, който има за цел да разбие ритъма на Пулев и подготовката му за мача.

Източник: БЛИЦ

Подобни статии

Top