Очерненият Камбуров на път да се откаже от футбола

Мартин Камбуров, който бе разпитван заедно с брат си и още няколко свои бивши съотборници в Локомотив (Пловдив) по съмнения за участие в черно тото, е на път да се откаже от футбола.

Мартин Камбуров, който бе разпитван заедно с брат си и още няколко свои бивши съотборници в Локомотив (Пловдив) по съмнения за участие в черно тото, е на път да се откаже от футбола. Както е известно, голмайсторът бе набеден, че е залагал в букмейкърския пункт на брат си на резултата и българското футболно първенство, като дори бяха цитирани и телефонни разговори между двамата.

Императорът бе освободен, а на следващия ден неговият Локомотив загуби катастрофално с 0:4 у дома от столичните „железничари”. Още на почивката Камбуров вдигнал жесток скандал на своите съотборници, че играят безобразно и то в момент, когато той и отборът се наблюдават под лупа. И след това сам поискал да бъде сменен, като веднага отпрашил към къщи.

Как ще се развият събитията по разследването за черно тото и уговорени мачове предстои да разберем и през следващата седмица, когато разпитите и арестите продължават.

Снимка: tribunaplovdiv.bg

Подобни статии

Top