Още един пирон в ковчега на Спартак (Пловдив) - DC news

Още един пирон в ковчега на Спартак (Пловдив)

След като през седмицата ръководството на Спартак (Пловдив) обяви, че закрива мъжкия тим и по този начин унищожава историята на шампиона на България за 1962/63 година, сега стана ясно, че те са заявили стадиона в Брестник за домакинските срещи на юношите до 17 години, а не стадион „Тодор Диев“. Ето и отговорът на тези действия от страницата на клуба във Фейсбук:

„Ръководството на клуба заби още един пирон в ковчега на Спартак. След като на 11 август закриха първия отбор и то само два дни преди първата среща, вчера стана ясно, че дори и тима на U17, който ще играе и тази година в Елитната дивизия, няма да провежда срещите си на нашия дом – стадион „Тодор Диев“. По незнайни причини „клубните велможи“ са заявили домакинските мачове да се играят на ст. „Беркут“ в Брестник. Какво по дяволите искат да направят тези хора? До миналата година се разменяха срещи, както на първия тим, така и на елитната, защото и двата отбора играеха на „Тодор Диев“, а сега излиза, че дори и юношите няма да играят там, при положение, че няма и представителен такъв, на практика стадиона остава неизползваем!

Тук има много подмолни действия и някой явно наистина иска да затрие Спартак от лицето на футболната карта. Стадионът е нашият дом и ние привържениците, а и изобщо футболните фенове в град Пловдив няма да оставят това така, ако се окаже, че някой на най-горна инстанция иска да ни отнеме стадиона. Явно опитите са започнали. Ние ще следим ситуацията и призоваваме медиите да се разшумят и проучат нещата, които стават около Спартак – отбор велик за Пловдив и цяла България, отбор шампион! Само Спартак Пловдив!“

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top