Паве и тест за бременност – топ подаръци за Св. Валентин (СНИМКИ)

sveti_valentin (21)

Паве, домашни пантофи и тест за бременност – това са само част от нестандартните подаръци за Свети Валентин.

Празникът на влюбените наближава и е време да помислим какъв подарък ще направим на своята половинка. В седмицата на любовта репортер на DCNEWS провери какви изненади подготвят пловдивчани за своите любими.

Посетихме няколко магазина за опаковане на подаръци и разпитахме какво се подарява за празника на влюбените.

Господата например, за 14 февруари подаряват най-често бельо, плюшени играчки и шоколадови бонбони. А дамите залагат най-вече на парфюми. Като разбира се всеки подарък е придружен с тематична картичка с любовно послание.

Оказа се, че сред стандартните дори банални подаръци за този ден се открояват и такива, които са оригинални, странни, забавни и със сигурност различни.

На първо място като най-странен подарък в нашата импровизирана класация се нарежда паве. Това е подарък направен за момиче, нашите събеседнички споделят, че за опаковката на павето са похарчени доста средства, но защо паве не става ясно.

Друг различен и доста вълнуващ подарък е тест за бременност. По този начин една дама от града под тепетата е решила да покаже двете чертички щастие на своя партньор в живота.

Предупреждаваме ви, че този подарък е хубава изненада, но само ако и двамата желаете да станете родители.

Всъщност не е важен само подаръкът, дори и с опаковката не се приключва. Много важно е и как ще се поднесе.

Дамите, чиито магазини посетихме ни разказаха случай с господин, който е избрал доста нестандартен начин за поднасяне на подаръка за своята съпруга.

Мъжът е купил мобилен телефон за любимата си, но вместо телефона решил да опакова чифт домашни пантофи. Той обяснил, че сутринта на празника ще и подари само пантофите, за да си мисли тя, че това е всичко. А вечерта ще я заведе в ресторант, където ще й подари и телефона.

За съжаление не знаем каква е била реакцията на дамата при вида на най-евтините пантофи, но със сигурност е запомнила как точно е получила телефона си.

Като цяло господата са с по-оригинални идеи за подаръци и начини на подаряване, споделят дамите от магазините за опаковане.

Друг господин с оригинално мислене е подарил на своята приятелка седем червени рози, опаковани в златиста кутия. Това определено е един доста нестандартен начин за подаряване на цветя.

Ако все още не сте решили какъв да е подаръкът за вашите любими може да се възползвате от нашите примери.

Без значение какво ще си подарите важното е да се обичате, но не само на този ден.

Ваня Балева

Ваня Балева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top