Пак отложиха делото за убийството на Стефка Маджарова - DC news

Пак отложиха делото за убийството на Стефка Маджарова

Отложиха делото за убийството на красивата Стефка

Делото за убийството на 19-годишната абитуриентка Стефка Маджарова отново беше отложено – този път за 8 януари 2015-та година. Магистратите уважиха исканията на защитата да бъде разпитана експертката, изследвала ноктите на загиналото момиче след смъртта му.

Допуснато беше и искането да се вземат данни за теглото и ръста на Стефка преди смъртта й, както и за нивото на влажност на околната среда от датите 12-ти, 13-ти и 14-ти юни, миналата година, когато е станало убийството.

На днешното заседание се появи за първи път братът на убитата абитуриентка.  В залата бяха също бащата и лелята на момичето.

Разпитани бяха няколко експерти. Д-р Светлозар Спасов, извършил оглед на болното коляно на Владимир съобщи, че младежът е здрав. Изнесени бяха и данни от експерт, според когото Стефка не е употребила алкохол в нощта на смъртта си, както и резултатите от техническата експертиза на мобилния й телефон, която доказа, че той е бил напълно сух.

Освен вещите лица, показания дадоха също полицай, рибар, който присъствал при ваденето на тялото и служител в частна охранителна фирма.

19-годишната Стефка Маджарова беше убита на 12 срещу 13 юни миналата година край отводнителния канал на село Кадиево.

Основен заподозрян за престъплението стана бившият работник на баща й – Владимир Костадинов. По време на разследването стана ясно, че 23-годишният младеж е изпитвал болезнена ревност към красивото момиче и го е следял непрекъснато.

 

Подобни статии

Top