Пак пияни зад волана в Пловдивско, всичките – в ареста

Мъж от Раковски седна зад волана на товарен автомобил с 2.45 промила алкохол, съобщиха от полицията. Вчера служителите на управлението спрели за проверка ул. “Перник” в Раковски товарен автомобил “Форд”. Направения тест на водача – Г.П. /51 год./, показал значително количество алкохол в кръвта. Той бил задържан за 24 часа в арестното помещение и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Двама от мъже от Перущица също бяха настанени в арестите на полицията. В първите минути на днешния ден при съвместна проверка на служителите на РУ Стамболийски и моторизираното звено “Сигма”, бил спрян за проверка на пътя Йоаким Груево – Перущица, лек автомобил “Опел”. Водачът – Б.А. /37 год./ бил седнал зад волана с 1.93 промила алкохол в издишания въздух.

Броени минути след него неговият 26-годишен съгражданин – П. М., управлявал “Форд” и бил спрян на същото място за алкохолна проба. Тя отчела 1.51 промила. Срещу нарушителите се водят бързи полицейски производства, като било установено че освен порядъчно почерпени, те били и неправоспособни.

Последният попаднал в ареста за шофиране в нетрезво състояние е 41-годишен пловдивчанин. В 4.20 сутринта С.Б. управлявал лек автомобил “Алфа Ромео” по бул. “Кукленско шосе” с 1.78 промила. Служителите на Първо РУ Пловдив отвели мъжът в ареста за прилагане на полицейска мярка за 24 часово задържане, води се бързо полицейско производство.

Подобни статии

Top