„Паркирал като идиот“ върху новите велоалеи – част 1 (СНИМКИ)

Пловдивчани продължават да паркират върху новостроящите се и вече изградени велоалеи. Наш читатели ни изпратиха снимки с паркирали автомобили върху велоалеи на голям пловдивски булевард.

Междувременно във Фейсбук се появи специална страница, наречена „Велоалеите в Пловдив и нередностите по тях“. Създателите й призовават пловдивчани да качват в нея снимки на нередности, свързани с велоалеите, като казват и къде се намират.

Всъщност явно общината не прави велоалеи а чудесни паркоместа и сме сигурни, че в целия град ще стане така, въпросът е изпълнителната ни власт да се събуди и да започнат да следят реда и да пишат глоби, без значение коя мутра кара съответната кола. Събудете се корумпирани институции и вижте броя на бруталните катастрофи всеки ден! Ние без война се избиваме сами чудесно и ако продължаваме в същия дух до 10-20 години ще се докараме до геноцид…, се казва в един от коментарите в страницата.

DCNEWS се присъединява към инициативата на пловдивчани. Призоваваме читателите също да ни изпращат снимки на паркирали неправилно автомобили в Пловдив.

Подобни статии

Top