Паркирането по „Мария Луиза“ забранено

От днес до 8 юли северното платно на бул. „Княгиня Мария Луиза“ще бъде затворено за движение заради ремонт. Булевардът ще бъде ремонтиран на три етапа, като първият вече започна.

Предвижда се ремонтът на северното платно да завърши на 8 юли, а след това ще се работи по южното платно. След като приключи и работата по южното платно ще се извърши цялостна реконструкция на кръстовището с бул. „Източен“. Ще се ремонтира и частта от ул. „Стойчо Мушанов“.

Ремонт на тротоарите по „Княгиня Мария Луиза“ ще се извършва на по-късен етап, а веоалеите по булеварда няма да бъдат засегнати от реконструкцията, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.
Кметът на „Централен“ призова пловдивчани да не паркират по цялото продължение на платното, което е в ремонт и предупреди, че паяци ще дебнат за нарушители.

Изпълнител на поръчката е „Пътинженеринг“ ЕООД.

Докато се извършва ремонта, колите и автобусите ще се пренасочват през бул. „6 септември”, ул. „Богомил” и ул. „Христо Ботев“.

До началото на август се променя и маршрутът на автобусните линии от градския транспорт с номера 10, 66 и 93 (вижте промените в маршрута ТУК).

 

Подобни статии

Top